Qui som

La Comissió de l’Agenda

La Comissió de l’Agenda Llatinoamericana és una comissió de la Coordinadora d’ONG de Girona i l’Alt Maresme per a dinamitzar la Campanya de l’Agenda a Catalunya.

També coordina la Campanya d’Anada i Tornada que comparteix amb Llatinoamèrica en un treball conjunt amb col.lectius, institucions públiques i persones que sintonitzen amb els valors de l’Agenda.

L’objectiu de la Comissió és coordinar la traducció i la creació de materials educatius i fer-ne difusió en el marc d’una campanya d’educació popular d’ideologia crítica i fonamentada a través d’una organització interna democràtica i oberta a la participació de totes les entitats i persones que se sentin propers al missatge de l’Agenda.

La Comissió es reuneix en assemblea una vegada l’any. L’Assemblea és oberta a tothom. El setembre s’organitza un debat sobre el lema de l’Agenda per aprofundir i marcar les pautes de la campanya i les presentacions de l’any. Si voleu rebre informació de les activitats i la convocatòria a les assemblees, podeu enviar un mail a llatinoamericana@solidaries.org

La Comissió està registrada com a associació al ministeri de Justícia i, com a ONG, a l’Agència Catalana de Cooperació al desenvolupament. L’Agenda també té un projecte anual al Fons català de Cooperació al desenvolupament.

Ser soci de la comissió no suposa cap quota, però és un recolzament a la nostra tasca i una manera d’estendre la nostra activitat arreu dels territoris de parla catalana. Tothom qui se senti proper a la nostra campanya pot fer-se soci i sumar-se a la campanya tot dinamitzant les activitats de l’Agenda en el seu entorn de la manera en què se senti capaç.

Organització

Assemblea Anual de Socis:

Formada per els socis, es reuneix una vegada l’any.

Junta Directiva de la Comissió:

Coneguda com “La Permanent” va ser aprovada en l’assemblea de l’any 2020 i estarà vigent fins al 15 de febrer de 2024, tots els càrrecs tenen el caràcter de gratuïts. La Junta directiva, els socis que vulguin i la tècnica es reuneixen com “La Permanent”, un cop al mes, per tractar dels temes necessaris per al desenvolupament de l’Associació i l’agenda.

Junta directiva vigent:

President: Jordi Planas Bosch
Secretari: Pau Lanao
Tresorer: Josep Ignasi Lacuesta Cerberio
Més els voluntaris i socis.

Coordinació general:

Jordi Planas Bosch
jplanas@solidaries.org

Coordinació edició catalana:

Jordi Pujadas Ribalta
edagendacat@solidares.org

Tècnica:

Elisabeth Fuentes
llatinoamericana@solidaries.org

Fes-te soci:

Descarrega el formulari de sol.licitud i ens el fas arribar a la nostra seu:

Informe anual: