Avís legal

www.llatinoamericana.org
Nom: Comissió de l’Agenda Llatinoamericana Mundial
Id. Fiscal (CIF): G-17732116
Adreça: C/ Mestre Francesc Civil, Núm. 3 – Baixos
Població: 17005 GIRONA (Girona)
Telèfon: 972 21 99 16
Email: llatinoamericana@solidaries.org


 Mitjançant aquest avís, la Comissió de l’Agenda Llatinoamericana Mundial, (en endavant, “La Comissió”) informa els usuaris de la seva pàgina web www.llatinoamericana.org de la seva política de protecció de dades de caràcter personal (en endavant, “les Dades Personals”) per tal que determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar a l’empresa les Dades Personals requerides en el formulari de reserva i/o de sol.licitud d’informació. La Comissió es reserva el dret a modificar la present política de protecció de dades per tal d’adaptar-la a les novetats legislatives i a les pràctiques de la indústria.

– Les Dades Personals seran tractades automatitzadament i incorporades a fitxers dels que La Comissió serà titular i responsable. La recollida i tractament de Dades Personals, duts a terme per La Comissió o per tercers en el seu nom, té com a finalitat el manteniment de la relació contractual que l’usuari tingui, en el seu cas, amb La Comissió, la gestió, administració, prestació, ampliació i millora dels serveis de La Comissió, la seva adequació a les preferències i gustos dels usuaris, i l’enviament, per mitjans tradicionals i electrònics, d’informació sobre els serveis que La Comissió ofereix actualment i en el futur.

– La Comissió no cedirà les Dades Personals a tercers sense el consentiment previ i exprés dels afectats. La Comissió o, en el seu cas, els tercers que tractin les Dades Personals en nom de La Comissió, ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits. No obstant, l’usuari ha d’ésser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Els usuaris tenen reconeguts i podran exercir els drets d’accés, cancel.lació, rectificació i oposició, contactant amb La Comissió de l’Agenda Llatinoamericana Mundial a través del correu electrònic llatinoamericana@solidaries.org.